Sysselsättning under resan

När man reser så kan det finnas en risk att man blir uttråkad. Speciellt om det är en lång resväg och det tar ett par timmar innan man är framme vid sin slutdestination. Då kan det vara bra att hitta någon sysselsättning under resan. Är ni flera som reser tillsammans så kan sällskapsspel vara något som får tiden att gå.

Lyssna på musik

De flesta av oss tycker om att lyssna på musik och om man sitter på ett flyg, tåg, buss eller åker bil längre sträckor så kan det vara skönt att få koppla ifrån allt. Ta på sig ett par bar hörlurar och lyssna på sin favoritmusik. Du hittar massor med olika modeller på hörlurar hos  themobilestore.se. Trådbundna eller bluetooth lurar som täcker öronen, så kallad over-ear lurar är de som ger den bästa ljudåtergivningen. Men helt klart så är vi olika och gillar olika typer av hörlurar. Köp de modeller som passar dig bäst.

Se på film

Har du med din en surfplatta så kan du titta på någon streamad film. Fördelen är om du har fri surf på ditt abonnemang då film ta mycket av surfen. Även här så kan det vara schysst mot sina medresenärer att använda sig av hörlurar så man inte stör någon. Om ni är flera som ska titta på filmen så finns det adaptrar som ger fler ljudutgångar från din surfplatta och man kan koppla på ett par lurar till. Genom att se på en film så kommer resan att gå fort. Innan ni vet ordet av så är ni framme och resandet är över för nu.