Annorlunda kryssningar

Att åka på kryssningar är något som kan locka för många, att checka in på ett större fartyg där allt finns och man hänger bara med så att säga. Du har din hytt som du kan vara i om du känner för det eller så brukar det finnas flera olika arrangemang ombord som kan tillfredsställa dig.

Det finns lite olika typer av kryssningar, det kan vara fråga om hårdrockskryssningar eller pokerkryssningar. Den sistnämnda är det ett tag sedan det gick någon sådan kryssning men för den spelintresserade så finns det oftast tillfällen för spel på ett eller annat sätt på en kryssning. Just pokerkryssningar har blivit väldigt populärt och det syns på de som deltar på kryssningarna att de tränat upp sina färdigheter i förväg, för att kunna briljera vid pokerborden.

Det finns verkligen en mängd annorlunda kryssningar om man kollar upp Aftonbladet, nudistkryssning kanske inte passar alla men det finns för den som känner att det skulle vara något. Det finns kryssningar få dig som är MC knutte, eller varför inte kryssa på heltid. Man flyttar helt sonika in på ett kryssningsfartyg och där bor man dygnet runt året om, snacka om lyxigt boende och liv, kanske inte passar alla den kryssningen heller. Är du lite mer äventyrslysten så finns det kryssningar där fartyget är fylld med klätterväggar och linbanor, fylld med actionäventyr. Hoppas du hittar en kryssning som passar dig och vi hoppas också att du kommer iväg på din drömkryssning om än bara en gång i livet.