Sportresor

Vill man vara aktiv på sin resa och inte bara ligga på stranden och steka kan ett bra tips vara att åka på någon form av sportresa. Här kommer därför några tips på sportresor som är både roliga och spännande.

Surfresa

Att dra iväg på en surfresa av något slag är något som blivit allt mer populärt under de senaste åren. Vissa resebolag erbjuder så kallade surfcamp där man kan man kombinera sol och bad med en hel del surfande. Några populära surfresmål är bland annat Biarritz på franska Atlantkusten, Costa Rica och så givetvis Hawaii som är något av ett surfmecka.

Skidresa

En klassiker när det kommer till sportresor är så klart skidresan. Här finns egentligen hur många spännande möjligheter som helst både i Sverige, med bland annat Sälen och Åre, och utomlands där kanske framför allt Alperna är det område som de flesta förknippar med skidåkning.

Golfresa

Gillar man att spela golf men kanske tycker att Sverige är lite för kyligt så här års finns det många spännande golfresmål med härliga banor nere på kontinenten, som till exempel Portugal, spanska solkusten och Turkiet, som är ett land som på senare år blivit allt mer populärt som golfresmål.