Bohuslänska äventyr på Malmön – bo i hotellrum

Att besöka Bohuslän är en upplevelse utöver det vanliga. Med sitt dramatiska landskap, klippor som stupar brant ner i havet och karga öar som sticker upp ur vattnet är det en plats som lämnar avtryck i hjärtat. På Malmön kan man uppleva Bohuslänska äventyr samtidigt som man bor i komfortabla hotellrum.

Läge och omgivningar

Malmön ligger på Västkusten, bara en kort båtresa från fastlandet. Ön är en populär destination för både turister och lokalbefolkning. Här finns vandringsleder, klippor att klättra på och fina badplatser. Från ön har man också möjlighet att ta båtturer ut till andra öar i skärgården och upptäcka ännu mer av Bohuslän.

Rum och faciliteter

Malmöns hotellrum är moderna och välutrustade med allt man behöver för en bekväm vistelse. Rummen har egna badrum och utsikt över havet eller trädgården. Hotellet har också en egen restaurang som serverar rätter med lokala råvaror och en bar där man kan koppla av med en drink. För den som vill ha extra lyx kan man boka ett rum med egen jacuzzi.

Närliggande aktiviteter

På Malmön finns det mängder av aktiviteter att utforska. Vandra längs med kusten och upptäck klippformationer som är flera miljoner år gamla, eller ta en båttur ut till andra öar i skärgården. För den som vill ha mer action finns det möjlighet att paddla kajak, klättra på klipporna eller prova på dykning. För den som vill ta det lugnt finns det flera fina badplatser att koppla av på.

Mat och dryck

Malmöns restaurang serverar mat med fokus på lokala råvaror. Här kan man njuta av allt från fisk och skaldjur till grönsaker från trädgården. Menyn varieras beroende på säsong och tillgång på råvaror. För den som vill koppla av med en drink finns det en bar där man kan sitta och titta ut över havet.

Bokning och priser

För att boka hotellrum på Malmön kan man enkelt göra det online. Priserna varierar beroende på vilken typ av rum man vill boka och vilken säsong det är. Under högsäsong är priserna något högre än under lågsäsong, men det kan vara värt att betala lite extra för att uppleva Bohuslän under dess bästa tid.