Packa rätt på resande fot

När du är ute och reser, i Sverige eller utomlands, är det viktigt att du har med rätt saker så att resan blir rolig och säker. Du vet aldrig när olyckan är framme och du behöver plåster eller förband, att ha med sig en liten förbandslåda är perfekt för en säker resa. Viktigt är även att ha koll på att du har rätt sjukvårdsförsäkring när du reser så att du är skyddad i alla lägen. Att ha med sig fodral till mobilen, partyhögtalare och en extra laddare är också ett måste för en lyckad resa. Det är viktigt att tänka på vad resmålet kräver.

Kom ihåg din elektronik

Viktigt att tänka på när du är på resande fot är att ha tillräckligt med batteri för både mobil och kamera. Det är alltid bra att köpa med sig extra laddare och gärna en adapter så att du kan använda laddaren vart du än befinner dig, det kan du hitta i denna butik online. Andra tillbehör så som högtalare, mobilhållare för bilen och hörlurar är också perfekt att ha med sig på resan. Det finns massvis med tillbehör för mobilen och många är praktiska och ibland nödvändiga när du är ute och reser. Tänk även på att köpa nätta produkter som enkelt får plats i packningen.

Värme eller kyla dit du reser

När du reser till en varm plats med mycket sol är det viktigt att ha med sig solskyddsfaktor, solglasögon och solhatt, det är ett måste för varma länder. Att låta bli att skydda sig mot solen kan bli ett kostsamt misstag och kan i värsta fall leda till solsting och öm hud. När du åker till ett kallare land är det viktigt att ha med sig tillräckligt med kläder för att klara kylan. Ordentliga ullstrumpor, mössa och vantar är en bra början. Fundera även på om du kan behöva täckbyxor och underställ vid rejäl kyla som biter tag ordentligt.