När semestern inte riktigt blev som planerat

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och när semestern inte riktigt blev som planerat så gäller det att försöka göra det bästa av situationen och lösa saker och ting på bästa sätt.

Det kan se olika ut men det vanligaste kanske är när inte flyget går som det ska och man bli ofrivilligt fast på en flygplats i flera timmar. Men det kan också vara vädret som ställer till det så man blir strandsatt på ett hotellrum i en eller kanske till och med flera dagar på grund av något monsunregn som bara pågår. Vädret är något som är svårt att göra något åt utan man får bara acceptera att regnet faller ner.

Man får göra det bästa av situationen och kanske leta upp något slots spel online för att fördriva tiden. Att sitta och inte göra något kan i och för sig vara skönt men bara en stund. Sedan så vill man ha något att syssla med så att det inte blir långtråkigt. Spel är ju något som är roligt och det kan göra att tiden går snabbare, det är har mindre betydelse om man spela online eller har något klassiskt spel som exempel Fia med knuff med sig.

Att läsa en bok är också något som gör att tiden kan rinna iväg. Ta med några riktiga kioskvältare så har du garanterat något som du kan syssla med under en regnig dag. Fördelen med böcker är ju att du även kan ta med dessa om om du är på solsemester och det blir en solig dag på stranden.